Ho utloisisa hore na moreki e mong le e mong o buisana joang, a sebelisa lipolelo life, ho rarahana ha mantsoe a hlahisoang, har'a tse ling, ho thusa morekisi ho fetola molumo oa lentsoe la hae ho etsa hore mohala o be bonolo haholoanyane. Ho feta moo, maikutlo ana ke mokhoa oa ho utloisisa hore na mokhoa ona o entsoe ka nako e loketseng kapa che, ho utloisisa hore ho na le motho ka lehlakoreng le leng la mohala ea ka 'nang a se ke a fumaneha bakeng sa mohala ka nako eo. Ha sena se etsahala, ho bohlokoa ho utloisisa tlhoko ea bareki le ho fana ka likhetho tse ling bakeng sa linako le matsatsi a ho ikopanya le bona. Haeba moreki a sa thahaselle ho ba le puisano eo ka nako eo, fana ka likhetho tse ling 'me u fanyehe.
3. U se ke ua tela ho sebelisana le mofani oa hao ka mor'a hore u kopane le pele
Kamehla ho bohlokoa ho ikopanya le bareki bao e ka bang bareki, ha oa lokela ho inehela ho bona, le haeba ho hlokahala ho kopana ho feta hang. Ka hona, ke habohlokoa hore u hlokomele hore u se ke ua pheta-pheta Lintlha tse ntlafalitsoeng tsa 2024 tsa Nomoro ea Mohala ea Mohala mokhoa oa hau oa ho bua, o ka bakang ho teneha ho motho ea ka bang teng. E-ba le script e hlalositsoeng hantle 'me u itokisetse. Mehala e rekotiloeng ea nakong e fetileng e ka thusa haholo ho utloisisa mokhoa oa ho ama moreki eo hape
4. Sebelisa maikutlo a hau a ho potlaka molemong oa hau
Ho feta moo, ho hlahisa maemo ka maikutlo a ho potlaka e ka ba molekane e moholo oa ho hohela bareki. Ho fana ka litšebeletso tse khethehileng kapa tse fokolang le lihlahisoa ho khothalletsa bareki ho li reka kapele kamoo ho ka khonehang, empa kamehla ka boitsebiso bo hlakileng le bo hlakileng ba hore monyetla ona o ikhethile.
5. Malebela a bonase a ho rekisa ho feta ka mohala
Kamehla u nahanele data ea metered, ka eona u ka khona ho sebelisa 'mapa le mofuta oa moreki eo u lokelang ho e atamela. Hape hoa thahasellisa ho beha leihlo nako e tloaelehileng ea mohala, palo ea mehala e entsoeng le maikutlo a amoheloang ke bareki. Ho nahana ka nako le matsatsi a matle a ho letsa ho boetse ho u thusa ho etsa liphetoho mathateng a manyane a ho ikopanya, molemong oa ho ntlafatsa thekiso ea hau.
Tsetela phapanong ea hau ea mebaraka. Haeba khoebo ea hau e se na phapang, sena se lokela ho nahanoa hape hona joale! Hoa hlokahala hore, karolong ea eona ea ts'ebetso, k'hamphani e be le phapang e etsang maqhama le bareki mme e hlahelle 'marakeng. Liphapang tse hlahelletseng haholo 'marakeng ke boleng ba litšebeletso, litheko, boleng ba litšebeletso, likamano tsa bareki le ka mor'a thekiso.
Kaha joale u tseba ho hapa bareki ba hau thekisong ea mehala, ho thoe'ng ka ho ba le sistimi e kopaneng ea leru ho netefatsa ts'ebetso e ntle le ho feta? Ligou.me e na le tharollo bakeng sa lik'hamphani tse nyane, tse mahareng le tse kholo, tse fanang ka ts'ebeletso ea litsebi ka theko e lumellanang le tekanyetso ea hau. Bua le e mong oa baeletsi ba rona ho araba lipotso tsa hau kapa tobetsa mona ho bona tse ling.
Tseba motho eo e ka bang moreki oa hau 'me u fetole puo ea hau
-