Blogimi është një mënyrë krijuese dhe argëtuese për të shprehur mendimet tuaja. Përveç ndihmës për audiencën e synuar, marketingu i filialeve për blogerët është një mënyrë për të fituar para nga një hobi. Çfarë është blogimi, si lidhet me marketingun e filialeve dhe këshillat për fillimin e një blogu janë ndër gjërat që do të mësoni në këtë artikull të marketingut të filialeve për blogerët.
Në mënyrë që të frymëzojmë lexuesin të hapë blogun e tyre, ne do t'i prezantojmë gjithashtu me disa nga këshillat më të njohura në lidhje me blogun.
Marketingu i Filialeve për Blogerët: Kuptimi i Blogimit
Le të fillojmë fillimisht me bazat dhe të kuptojmë se çfarë është saktësisht të dhënat e numrave të whatsapp i blogut në këtë artikull të marketingut të filialeve për blogerët. Procesi i krijimit të një blogu është ende shumë i ri. I përdorur për herë të parë në vitin 1999, termi "blog" i referohet një publikimi të bazuar në ueb që përfshin lidhje me uebsajte të tjera, ide personale dhe komente.
Ai shërbeu si një mënyrë për të dalluar postimet në blog nga llojet e tjera të materialeve në internet.
Shkurtesa vjen nga "web-log" ose "weblog". Një blog është një faqe interneti që poston vazhdimisht përmbajtje të re. Nëse përdorni internetin, padyshim që keni vizituar mijëra faqe interneti dhe blogje. Blogjet nuk janë më vetëm revistat në internet që synoheshin fillimisht të ishin, dhe ato mund të marrin forma dhe stile të ndryshme. Marketingu i filialeve për blogerët i mundëson dikujt të fitojë shumë para, pavarësisht nëse po operon një uebsajt personal apo filial.
Marketingu i Filialeve për Blogerët: Fakte Interesante
90% e tregtarëve përdorin bloget për të arritur qëllimet e tyre të përmbajtjes, duke i bërë ato formatin më të njohur të përmbajtjes.
Çdo ditë, më shumë se dy milionë hyrje në blog ngarkohen, sipas Tribunalit Pritës.
Në SHBA, ka më shumë se 32 milionë blogerë, sipas Statista.
Sipas DemandMetric, kompanitë me blog gjenerojnë 67% më shumë drejtime sesa ato pa blog.
Si funksionojnë së bashku marketingu i filialeve dhe blogimi?
Affiliate Marketing dhe Blogging
Për të rritur trafikun në postimet e tyre në blog, të cilat përfshijnë lidhjet e filialeve, shumica e blogerëve me fitime të larta përdorin listat e postës elektronike, rrjetet sociale dhe optimizimin e motorëve të kërkimit.
Marka e filialit mund t'i paguajë blogerit një komision nëse një përdorues klikon në një nga lidhjet e filialit pas uljes në sit dhe blen produktin e sugjeruar.
Marketingu i filialeve dhe blogimi funksionojnë shumë mirë së bashku sepse:
Shpenzime të ulëta
Nuk keni nevojë të paguani për ruajtjen, të mbani inventar ose të punësoni staf për të trajtuar, paketuar dhe transportuar mallra. Gjithçka që ju nevojitet është një pasion për të shkruar dhe një faqe interneti për të pritur.
Asnjë shërbim klienti
Filialet tuaja trajtojnë të gjitha rimbursimet dhe kërkesat e klientëve. Përtej ndihmës së klientëve në përcaktimin nëse do të blini apo jo mallrat, ju nuk keni nevojë të ofroni shërbim ndaj klientit.
Të ardhura pasive
Pavarësisht nëse jeni duke punuar ose duke pushuar në plazh, ju mund të drejtoni trafikun në faqen tuaj me SEO. Është një metodë fantastike për të fituar të ardhura pasive.
Si të krijoni një blog për marketing të filialeve?
Zgjidhni një vend fitimprurës
Hapi i parë në fushën e marketingut të filialeve për blogerët është zgjedhja e një kamareje. Blogerët e rinj pyesin veten se për çfarë duhet të shkruajnë.
Si të filloni marketingun e filialeve si një bloger
-